LPG FAQ

Is LPG geschikt voor mannen en voor vrouwen?

Ja! LPG kan voor mannen en voor vrouwen gebruikt worden

Is LPG endermologie pijnlijk?

Nee, de behandeling is over het algemeen niet pijnlijk. Het is eerder een aangename ervaring.

Hoeveel sessies zijn er nodig voor zichtbare resultaten?

Het aantal nodige sessies varieert afhankelijk van de individuele doelen en behoeften. Meestal zijn er meerdere sessies nodig voor de beste resultate. Voor optimaal resultaat wordt een kuur aangeraden van minimum 10 sessies, 2x per week.

Wie komt in aanmerking voor LPG Endermologie voor het gelaat en lichaam?

De behandeling voor het gelaat is geschikt voor iedereen die tekenen van veroudering willen verminderen, hun huid willen verbeteren en een jeugdiger uiterlijk willen bereiken. En de behandeling voor het lichaam is geschikt voor mensen die willen werken aan hun lichaamscontouren, cellulite willen verminderen en een gladdere, strakkere huid willen bereiken.

Wat zijn de mogelijke voordelen van LPG endermologie voor het lichaam?

De voordelen kunnen onder meer verminderde cellulite, een gladdere huid, verbeterde lichaamscontouren en vermindering van vetophopingen zijn.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan deze behandeling?

Bijwerkingen zijn over het algemeen mild en kunnen bestaan uit roodheid of lichte zwelling op behandelde gebieden maar deze verdwijnen meestal snel

Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar?

De duurzaamheid van de resultaten kan variëren, maar ze kunnen enkele maanden aanhouden. Onderhoudssessies kunnen helpen om de resultaten te behouden. Hier raden we 1-2 sessies per maand aan. Dit hangt af van persoon tot persoon!