Wat is LPG

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100% natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).
De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.
Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat. De verschillende cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig gemasseerd.
LPG kan voor zowel medische als esthetische (gelaat en lichaam) behandelingen.

Infosessie en verkenning behandeling

Je kan bij massage Arnauts een infosessie en verkenning behandeling volgen.
Deze omvat:
  • Een brochure met meer info
  • 30 minuten LPG behandeling, gebruik makend van bijhorende producten
  • Uitleg over de producten
  • Uitleg over de abonnementen
De infosessie en verkenning behandeling kost 80 euro.

Tips

  • Voor een nog beter resultaat te bekomen sport je best binnen 5-6u na de behandeling voor je hartslag omhoog te laten gaan. Zo gaan de vetcellen die losgemaakt zijn beter afvloeien.
  • Water drinken na de behandeling voor de afvalstoffen makkelijker te laten afvloeien
  • Producten die bij de behandeling horen aankopen en tussen de behandelingen door thuis verder gebruiken voor een beter resultaat te bekomen.
  • Combineer de behandeling met gezonde voeding.

Prijzen

De totaalprijs is afhankelijk van de behandeling en staat per behandeling beschreven. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. De prijzen zijn vastgelegd door LPG, maar Massage Arnauts biedt abonnementen aan om de kost te drukken. Een document met datums, voorwaarden en handtekening wordt opgesteld ter bevestiging..

Abonnementen

De abonnementen omvatten een 10-beurtenabonnement, geldig gedurende 4 maanden, dat volledig betaald kan worden of bij de 1ste en 6de behandeling. Daarnaast is er een jaarabonnement van 24 beurten, geldig voor 1 jaar en 2 maanden, dat eveneens volledig betaald kan worden of verspreid over de 1ste, 2de, 3de en 4de maand.
Wat betreft de behandeling, gedurende de eerste 5 weken worden sessies tweemaal per week gehouden, gevolgd door 4 weken met één sessie per week. Vervolgens wordt de frequentie verlaagd naar één sessie per maand.
Afspraken worden het best ingepland tijdens de eerste afspraak om een duidelijk beeld te krijgen van het behandelingsverloop.
lpg