FAQ

Wat moet ik meebrengen voor de eerste afspraak?

Het antwoord is heel simpel, niks! Je hebt niets bijzonder nodig. Eventueel een flesje water omdat goed hydrateren na de massage essentieel is.

Wat kan ik verwachten na de massage?

Zodra je van de massagetafel afkomt, voel je je herboren, zoals veel cliënten zeggen. Maar tot 24 uur na de massage kan je je erg stijf voelen en spierpijn hebben. Dit is normaal! Je spieren nemen even de tijd om van de massage te recupereren en zich aan te passen. Na een tot twee dagen voel je effectief wat de massage teweeg gebracht heeft. Hier reageert iedereen anders op.

Wanneer voel ik resultaat?

Dit is afhankelijk van persoon tot persoon. De ene persoon voelt meteen na de eerste behandeling resultaat en de andere persoon pas na enkele keren. We evalueren steeds voor en na een massage en bekijken zo het verdere verloop om goede resultaten te bekomen.

Mag ik voor of na een massage gaan sporten?

Ik raad steeds aan de dag voor de massage en na de massage niet te gaan sporten. De dag van de massage zelf ook niet. Als je voor de massage bent gaan sporten kan ik essentiële handelingen niet uitvoeren. Als je meteen na de massage gaat sporten dan ga je je spieren terug zodanig belasten dat de massage voor niets is geweest. Je spieren gaan dan terug naar de staat van voor de massage. Het is belangrijk dat je na de massage rust neemt zodat je spieren maximaal ontspannen.

Hoelang blijven blauwe plekken na cupping?

Ongeveer 10 dagen.

Doet de massage pijn?

De massage doet geen pijn, het kan wel erg gevoelig zijn op plaatsen waar je een spierknoop hebt zitten die losgemaakt wordt. Afhankelijk van je eigen pijngrens ervaar je dit als aangenaam of meer pijnlijk. Geef steeds goed aan waar je grens ligt.

Wordt ik hier beter van? Of ga ik mij beter voelen?

Ja! Je gaat na de eerste keer een groot verschil voelen maar het heeft enkele keren nodig om nog een beter resultaat te bekomen.

Wat voor kleren mag ik aan houden?

Dat is helemaal aan jezelf. Je bent altijd met mij alleen, doe waar jij je comfortabel bij voelt. Ik masseer met olie op de huid dus het is handig om zoveel mogelijk uit te trekken. Maar natuurlijk altijd tot waar je je prettig bij voelt. Sieraden kunnen af, zodat ik nergens achter blijf haken en je je niet kan bezeren. Je bent constant toegedekt met een handdoek en ik verwijder alleen de handdoek op de plek waar je gemasseerd wordt. Je kan tijdens de massage aangeven waar je je eventueel niet prettig bij voelt en daar wordt altijd rekening mee gehouden.

Kan ik een massage cadeau geven?

Jazeker, je kan cadeaubonnen kopen en in de praktijk komen afhalen ofwel worden ze via mail verstuurd van zodra het bedrag is overgeschreven. Een cadeaubon is een jaar geldig.

Hoe kan ik afrekenen?

  • Via overschrijving: BE13 3632 2606 8139
  • Cash
  • Via de bankapp, payconic (Qr code)
  • Je kan een factuur ontvangen

Hoe zit het met de hygiene?

Na elke cliënt worden alle materialen ontsmet, hoes en handdoek vervangen.

Kunnen zowel mannen als vrouwen bij je terecht voor massage?

Absoluut. Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht voor een respectvolle behandeling. De massage is niet erotisch bedoeld. Er worden geen seksuele handelingen verricht!

Krijg ik een terugbetaling via de mutualiteit of moet ik een dokters attest voorzien?

Nee, bij een (sport)masseur krijg je geen terugbetaling van de mutualiteiten en hoef je ook geen attest te voorzien.

Een andere vraag?